Loket Wonen Welzijn en Zorg, gemeente Tiel

Algemene informatie

Inwoners van Tiel kunnen bij het loket Wonen, Welzijn en Zorg (WWZ) terecht voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Ook voor het aanvragen van Wmo voorzieningen (zoals een scootmobiel, rolstoel of huishoudelijke hulp) kunnen inwoners van de gemeente Tiel bij het loket terecht.

Contactinformatie

Openingstijden

Hulpaanbod

Gehandicaptenparkeerkaart

Gehandicaptenparkeerkaart Als u minder mobiel bent, is het fijn als u dicht bij huis kunt parkeren. Of op een handige plek bij uw werk of bij de supermarkt. Daarom zijn er speciale parkeerplekken voor gehandicapten. Met een gehandicaptenparkeerkaart mag u daar parkeren. Er zijn twee soorten...

Rolstoel

Er zijn veel verschillende soorten rolstoelen. Natuurlijk is het belangrijk dat u een rolstoel krijgt die past bij uw beperking en uw levensstijl.

Scootmobiel

Een scootmobiel biedt uitkomst als u door ouderdom, ziekte of een handicap niet meer mobiel bent. U kunt een scootmobiel kopen of huren. Kopen heeft als voordeel dat u zelf de meest geschikte scootmobiel kunt uitkiezen en dat dit ook een gebruikte kan zijn.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gemeentelijke dienst of loket
Vergelijk hulpaanbod