Algemene informatie

Heeft u een vraag over zorg en ondersteuning? Dan kunt u contact opnemen met het team Informatie en Advies. Dit team is onderdeel van de Sociale Poort van de gemeente Tiel.
U kunt hen bereiken via het e-mailadres Socialepoort@tiel.nl of via het telefoonnummer 0344-637220. Kijk op Tiel.nl voor verdere contactgegevens.


Let op!:
Door corona is het nu niet mogelijk om zonder afspraak gebruik te maken van een vrij inloopmoment. Zodra dit mogelijk gaat worden zal dit via de lokale media en via deze site bekend worden gemaakt.

Contactinformatie

Openingstijden

Hulpaanbod

Scootmobiel

Een scootmobiel biedt uitkomst als u door ouderdom, ziekte of een handicap niet meer mobiel bent. U kunt een scootmobiel kopen of huren. Kopen heeft als voordeel dat u zelf de meest geschikte scootmobiel kunt uitkiezen en dat dit ook een gebruikte kan zijn.

Team Jeugd en Gezin

Inwoners met vragen over bijvoorbeeld opgroeien en opvoeden, gedragsproblemen, financiƫn, huisvesting en onderwijs kunnen bij het Team Jeugd en Gezin terecht. Team Jeugd en Gezin richt zich op (gezinnen met) kinderen of jongvolwassenen tot 23 jaar. Team Jeugd en Gezin werkt samen met onder meer...

Kamers met Kansen

Veel jongeren hebben hun ouders of andere mensen om zich heen die ze helpen op weg naar zelfstandigheid. Voor sommigen is dat niet zo vanzelfsprekend. Soms omdat er thuis problemen zijn. Soms omdat er niet genoeg hulp is bij school, werk, geldzaken of wonen. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Kamers...

Ergotherapeutisch advies bij verstrekking van Wmo-voorzieningen

Als u met een ziekte of aandoening te maken heeft, die aantoonbare beperkingen ondervindt bij het functioneren in de samenleving zou u in aanmerking kunnen komen voor een ergotherapeutisch advies. In het kader van individuele Wmo-verstrekking bij vervoervoorzieningen, rolstoelvoorzieningen en...

Rolstoel

Er zijn veel verschillende soorten rolstoelen. Natuurlijk is het belangrijk dat u een rolstoel krijgt die past bij uw beperking en uw levensstijl.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gemeentelijke dienst of loket
Vergelijk hulpaanbod